آزمون درجه فید ۱ پارت ۵ نام نام نام خانوادگی ۱- بهداشت محیط باید در چه حدی مد نظر باشد؟ بالاترین حد استاندارد مد نظر است . در حد معمولی کافی است. فقط ظاهر آرایشگر تمیز باشد کافی است در آرایشگاه بهداشت مد نظر نیست. ۲- هنگام بحث و شکایت از چه راههایی مشتری را آرام می کنیم؟ دعوت به آرامش ، جدی گرفتن شکایت ، توضیح در طول کار عصبانی شده و با صدای بلند با مشتری صحبت میکنیم شکایت مشتری را جدی نگرفته ، توضیح در طول کار بی توجهی به مشتری ، عدم توضیح کار ۳- سلولهای کدام لایه از پوست قابلیت کشش دارند؟ درم اپیدرم اندودرم بیرونی ۴- هنگام شستشوی سر مشتری را طوری داخل سرشو قرار دهیم که با قد و اندازه . ................. مشتری قرار می گیریم. مشتری - چپ مشتری آرایشگر - سمت راست ویترین ها - دلخواه هم با قد مشتری و هم با قدآرایشگر - چپ ۵- چرا نباید موها را در حالت خیس شانه کرد؟ زیرا موها پف و وز می کند. زیرا موها خشک می شوند. زیرا نیروی بیشتری صرف و موها می شکند. زیرا موها حالت کاملا صاف و لخت می ماند ۶- استفاده از دیفیوزر برای چه موهایی مناسب است؟ فر و حالت دار لخت و بلند چرب وکوتاه تمیز و کوتاه ۷- تکنیک حالت دهی به زیر بهتر است چه قسمتهایی از مو پیتاژ شود؟ وسط مو و نوک موها ریشه و نوک موها ساقه و ریشه موها فقط نوک موها ۸- تنوع در آراستن مو به چه چیز بستگی دارد؟ فرم ابرو ، صورت و بینی قد و شكل آن به مدل انتخابی گردن و جنس مو ۹- در تکنیک حالت دهی اندازه پیتاژ به چه عاملی بستگی دارد؟ طول مو عرض مو ضخامت مو حجم مو ۱۰- برای کوتاهی مدل عروسکی موها به چند قسمت تقسیم می شود؟ ۴ قسمت ۵ قسمت ۷ قسمت ۹ قسمت ۱۱- مدل صاف فانتزی، مناسب چه افرادی است؟ افرادی که صورتهای گرد دارند افرادی که صورتهای بیضی دارند افرادی که صورتهای مربع دارند افرادی که صورتهای کشیده دارند ۱۲- چتری را تعریف کنید؟ چتری به موهایی که تمام جلوی سر را پوشانده است گفته می شود چتری به موهایی که تمام یا قسمتی از پیشانی را پوشانده گفته می شود لایه باریکی از مو که در تاج سر کوتاه می شود ، گفته می شود به دو سانتی متر دور تا دور سر چتری می گویند ۱۳- قسمت پشت سر در مدل پر ٤٥ درجه چگونه کوتاه می شود؟ به صورت مایل جدا کرده و با زاویه صفر درجه در جهت صورت و با زاویه ۹۰ درجه کوتاه می شود در جهت رویش و یکدست و با زاویه ۹۰ درجه کوتاه می شود قسمت پشت سر را فقط با زاویه ۹۰ درجه کوتاه می کنیم ۱۴- برش مو در کوپ یکدست و صاف از کجا آغاز می شود؟ قسمت زیرین بغل سر از قسمت مرکز تاج قسمت چتری قسمت زیرین پشت سر ۱۵- برای پرپشت جلوه دادن موها چه باید کرد؟ موها را پیتاژ می کنیم موها را کرنلی کوتاه می کنیم موها را کوپ تخم مرغی کوتاه می کنیم موها را دکلره می کنیم ۱۶- در کوپهای حرفه ای چه تکنیکی ضروری میباشد؟ کوتاه کردن مو کم حجم کردن مو رنگ کردن مو فر کردن مو ۱۷- کدام محدوده های سر نیاز به کم حجم کردن ندارد؟ بالای سر ، پشت سر ، روی گوش ها دو سانت اطراف سر ، روی گوشها ، رستنگاه مو در اطراف صورت تاج سر ، پس سر، رستنگاه مو در پشت سر همه محدوده های سر را می توان کم حجم نمود ۱۸- چه چیزی در ماشین موزنی جهت تنظیم کردن طول برش مو می باشد؟ شانه و تیغ برش اهرم تنظیم دکمه ثابت کننده تنظیم تیغه متحرک ۱۹- کوتاه کردن با ماشین موزنی چگونه می باشد؟ جهت خواب موها سمت چپ رشد مو جهت رشد مستقیم مو خلاف جهت رشد مستقیم مو ۲۰- برای کوتاه کردن موهای قسمت گیجگاهی به وسیله ماشین موزنی چه باید کرد؟ برای کوتاهی با ماشین لازم نیست هر قسمت راهنما جدا دارد از تیغه ۵ میلی متری استفاده کرد با شانه از قسمت قبل راهنما داشته باشید ۲۱- زمانی که خواسته باشید موها را با ماشین موزنی یک دست و به اندازه دلخواه کوتاه کنید، چه می کنید؟ شانه های مخصوص ماشین موزنی استفاده می کنیم از تیغه ثابت استفاده می کنیم از ماشین دستی استفاده می کنیم از شانه دو دندانه استفاده می کنیم ۲۲- برای ترکیب فرمها در کوتاهی از روی عکس، به چه معیاری باید توجه شود؟ تناسب گوش و صورت ، وزن بدن و وزن مو تناسب لایه ها ، جهت رشد و وزن مو ، ویژگی فیزیکی تناسب لب و چانه ، وزن بدن ، رنگ پوست تناسب صورت و چشم ، وزن بدن ۲۳- براشینگ به صورت فر توسط چه برسهایی است؟ نازک و ظریف برس نسبتا بزرگ برس های متوسط برس های خیلی بزرگ ۲۴- برای مدلهای صاف یا کلوش از چه نوع برس استفاده می کنیم؟ پرس نسبتا بزرگ خیلی کوچک خیلی بزرگ برس گرد چوبی ۲۵- براشینگ موهای مجعد به چه صورت می باشد؟ از حرارت داغ سشوار استفاده می کنیم از دیفیوزر استفاده می کنیم از کلید المنت استفاده می کنیم ۲۶- دیفیوزر هوا را چگونه از سشوار خارج می کند؟ به شکل متمرکز و سرعت بالا هوا را خارج می کند به شکلی آرام هوا را خارج می کند. به شکلی آرام و پخش شده هوا را خارج می کند به شکلی بخش شده هوا را خارج می کند. ۲۷- برای مرتب کردن و سشوار کشیدن چتری از چه برسی استفاده می کنیم؟ فلزی کوچک بزرگ پارویی ۲۸- برای حجیم شدن موها در هنگام سشوار کشیدن، زاویه باید چند درجه باشد؟ ۱۳۵ درجه ۱۸۰ درجه ۹۰ردرجه ۱۱۰ درجه ۲۹- زمان صاف کردن موها سشوار را چگونه در دست میگیریم؟ سشوار را از ساقه به طرف ریشه نگه می داریم سشوار را در دست راست و برس را در دست چپ می گیریم سشوار را مایل از ریشه به طرف ساقه نگه میداریم سشوار را روی پوست نگه داشته تا کل موها گرم شود. ۳۰- از جمله مواردی که باید زمان کار با ماشین موزنی رعایت شود عبارتند از. . . از دست نیفتد ، زمان کار با آب تماس پیدا نکند زمان کار دائم مرطوب نگه داشته شود و در دست قرار نگیرد ماشین را دور گردن ثابت کرده و در دست نگیرید به رنگ پوست و نوع مو دقت شود ۳۰- انواع ویتامینه کدامند؟ جهت موهای چرب و دکلره شده جهت موهای فر شده و صاف شده جهت موهای چرب و طبیعی جهت موی خشک، چرب، رنگ شده، دکلره شده و موی طبیعی ۳۱- وزن مو در یک فرم کوتاهی به چه منظور است؟ نوک تیز شدن مو در یک فرم زیگزاگ شدن مو در یک فرم لایه لایه شدن مو در یک فرم تمرکز مو در یک فرم ۳۲- از ماشین موزنی برای زدن چه قسمتی از موها نباید استفاده کرد؟ ریشه موها نوک موها ساقه موها عرض موها ۳۳- مشخصه دور تا دور سر خالی، بالای سر با زاویه ۹۰ تقسیم بندی شعاعی مربوط به کدام کوتاهی میباشد؟ مدل مصری فانتزی مدل پسرانه (آلمانی) مدل گرد ساده مدل بیسیک ۳۴- براشینگ به صورت فر توسط چه برس هایی است؟ نازک و ظریف پرس نسبتاً بزرگ پرس های متوسط برس های خیلی بزرگ ۳۵- براشینگ به چه معنی میباشد؟ فرم دادن موهای بلند و تکه تکه با اتو و بابلیس خشک کردن مو و حالت دادن پایین مو فرم دادن به موهای مواج و فرفری خشک کردن و فرم دادن مو با برس و سشوار دستی ۳۶- كراتین حاوی چیست؟ آهن گوگرد لانولین کلسیم ۳۷- بخشی از مو که در پوست سر قرار دارد و زنده است چه نام دارد؟ کورتکس کوئیکل قیچی گوگرد پیاز مو ۳۸- قدرت رشد کدام مو بیشتر است؟ موهای کوتاه موهای مجعد بلند موهای بلند موهای بلند حالت دار ۳۹- سلولهای مو چگونه است؟ سلول های فعال و مرده سلول های شاخی سلول های فعال و زنده سلول های فعال 40- سشوار کشیدن موها را می توان با چه زاویه هایی انجام داد؟ ۴۵ تا ۱۳۵ درجه ۴۵ تا ۱۸۰ درجه ۱۸۰ تا ۳۶۰ درجه ۹۰ و ۱۸۰ درجه 5/5 - (1 امتیاز) دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * لطفا یک پاسخ را با ارقام وارد کنید:15 − 4 =