آزمون درجه فید ۱ پارت 8 نام نام نام خانوادگی 1.برای موهایی که کدر هستند و شفافیت خود را از دست داده اند و خشک و بیحالت هستند، چه ویتامینی مفید است؟ ویتامین B ویتامین E لانولين ویتامین K 2.تهویه مناسب چند درصد هوا را جا به جا می نماید؟ ٪۵۰ هوا ٪۱۰ هوا ٪۱ هوا ٪۱0۰ هوا 3.چه عاملی سبب حفظ سلامتی و جلوگیری از انتقال ویروس به سایر افراد می شود؟ آشنایی با روش های ضد عفونی کردن وسایل و تجهیزات محیط کار تمیز کردن وسایل و محیط کار حفظ بهداشت محیط کار شستشوی روزانه محیط کار 4.برای براشینگ موهای حساس دمای سشوار باید چگونه باشد؟ از درجه خیلی پایین استفاده شود دمای گرم و سرد سشوار استفاده شود از دمای بالای سشوار استفاده شود از دمای متوسط استفاده شود 5.یکی از مزایای براشینگ کردن موها چیست؟ خاصی ندارد مشاوره دهندهتیره نشان دادن رنگ موها بعد از سشوار مزایای آرایش طبیعی مو بدون استفاده از بیگودی برجسته کردن نوک موها در حین سشوار 6.از نکات ایمنی هنگام کار با سشوار چیست؟ از حرارت داغ سشوار روی پوست سر و صورت استفاده شود که پوست نیز براق شود دو شاخه سشوار با دست خیس هم می توان از پریز در آورد سیم دارای روکش نبوده و یاد خیلی داغ باشد دست ها خیس نبوده و پایمان بر روی زمین خیس قرار نگیرد و از باد خیلی داغ روی پوست استفاده نشود 7.شروع کار براشینگ از کدام قسمت سر است؟ از پشت سر از چتری ها آن از وسط سر نزدیک ریشه موها 8.زمانی که بخواهیم موهای لخت را به حالت حلقه حلقه براشینگ کنیم از چه برسی استفاده می شود؟ برس گرد کوچک برس گرد پلاستیکی برس بچه ها برس فلزی 9.عوامل مکانیکی ضعیف شدن مو کدامند؟ سشوار ، شانه زدن زیاد ، برس نامناسب شامپوهای تقویتی ، مواد ویتامینه شامپوی تقویتی ، لوسیون تقویتی سرم مو ، کریستال مو 10.کپسولهای آتش نشانی را هر چند وقت یکبار باید امتحان نمود؟ هر دو هفته یکبار هر سال یکبار هر هفته یکبار هر دو ماه یکبار 11.در صورت مواجه شدن با اعتراض مشتری چه باید کرد؟ باید مجدداً خدمات جدید آرایشی ارائه شود. هزینه پرداخت شده را به او برگرداند. نسبت به اعتراض مشتری هیچ عکس العملی نشان نمی دهیم. نباید مجدداً خدمات جدید آرایشی ارائه داد. 12.مزیت پر کردن کارت سوابق مشتری چیست؟ در جلسات بعدی کار به راحتی صورت می گیرد. گزینه ۱ و ۲ صحیح است. در جلسات بعدی کار دقیق تر ارائه می شود. در راحتی انجام خدمات تأثیر بسزایی ندارد. 13.رمز موفقیت در کار ......... و ......... است. رنگ آمیزی محیط و جلب توجه مشتری مداری و برقراری ارتباط نامرتب بودن در بهداشت و محیط کار حرفه ای بودن و نشان دادن تصاویر ساده 14.کدام لایه پوست در اثر کمبود پروتئین باعث چین و چروک می شود؟ لایه درم لایه ایپدرم لایه خارجی لایه کوتیکول 15.مو از چه پروتئینی تشکیل شده است؟ منیزیم پتاسیم کراتین هیدروژن 16.فولیکول مو چیست؟ آب رسانی به مو جهت رشد را فولیکول گویند رشد مو از ریشه یا غدد فولیکول شروع می شود ماده شاخی مو را فولیکول گویند پولک های مو را فولیکول گویند 17.اگر قیچی از دستمان به زمین بیفتد چه پیش می آید؟ قیچی حتما می شکند قیچی از تنظیم خارج می شود تیغه قیچی کند می شود هیچ اتفاقی نمی افتد 18.هنگامی که با قیچی کار میکنیم شانه در کدام دست قرار می گیرد؟ شانه در دست چپ قرار می گیرد شانه در دست راست قرار می گیرد شانه را روی میز می گذاریم فرقی نمی کند شانه در کدام دست باشد 19.دندانه های قیچی دندانه دار شماره هشت چقدر از هم فاصله دارند؟ دندانه های این قیچی به اندازه یک سی و دوم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک شانزدهم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک دوم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک هشتم اینج از هم فاصله دارند 20.هر چه فاصله میان دندانه های شانه بیشتر باشد ..........؟ فشار بیشتری به مو وارد می شود فشار کمتری به مو وارد می شود دندانه های شانه ربطی به فشار ندارد کار با شانه سخت تر می شود 21.در مدل لایه لایه پشت گردنهای لاغر چگونه کوتاه می شود؟ سه گوش اریب لاغر چهار گوش یا صاف لاغر هفت 22.برای این که موها در حالتی که کوپ شده باقی بماند، چه باید کرد؟ هر ۲ ماه یک بار چک شود از حالت دهنده استفاده شود سالی یک بار چک شود از فیکساتور استفاده شود 23.به کدام یک از موارد زیر کلوش با شیب تند گفته می شود؟ مدل یک مرحله ، مدل زاویه دار مدل دو مرحله ، سه مرحله ای مدل بیسیک ، مدل یک مرحله مدل بیسیک ، مدل تکه ای 24.تقسیم بندی کلوش با شیب تند چگونه و با چه زاویه ای کوتاه می شود؟ مایل و زاویه صفر جهت صورت صاف و زاویه صفر شعاعی و زاویه صفر مایل ، زاویه صفر، جهت خودش 25.در زاویه صفر درجه ..........؟ مو کاملا خرد شده و تکه تکه می شود فقط نوک موها خرد می شود موها اصلا خرد نشده و یکدست کوتاه می شود تمامی موها از چتری تا پایین مو خرد می شود 26.از بین بردن حجم اضافی مو بدون کوتاه شدن بلندی و طول مو را چه می نامند؟ رنگ کردن مو ویتامینه کردن مو کوتاه کردن مو نازک کردن مو 27.چرا در کوتاهی زاویه صفر درجه نباید موها را از نزدیک پوست سر کم حجم کرد؟ چون خط قیچی روی مو مشخص می شود حالت کوتاهی تغییر می کند در زاویه صفر درجه موها را کم حجم نمی کنیم در زاویه صفر درجه فقط نوک موها را کم حجم می کنیم 28.چه عملی در کوتاهی باعث سبکی در مو می شود؟ نم دار کردن مو کم حجم کردن مو تقسیم بندی مو براشینگ بعد از کوتاه 29.پیتاژ مدل پر ۱۸۰ درجه به چه حالتی انجام می شود؟ پیتاژ به رو پیتاژ به پهلو پیتاژ به زیر پیتاژ سیخ سیخ 30.برای تناسب بخشیدن به مدل و چهره مشتری باید به چه مواردی دقت کرد؟ اندازه کل بدن قد و وزن فرم سر و چهره قد ، وزن و اندازه کلی بدن 31.برای کارهای خاص در کوتاهی از چه تیغه هایی استفاده می شود؟ تیغه های معمولی تیغه های پایه تیغه های ۱ میلی متری تیغه های مخصوص 32.با مقایسه ابعاد فیزیکی و ویژگیهای واقعی مدل به چه پی میبریم؟ اساس مدل خلاصه مدل جنس مو جزئیات مدل 33.برای کوپ کردن با ماشین کار را از کدام قسمت سرشروع می کنیم؟ پشت گردن جلوی سر پس سر بغل سر 34.چه عاملی در ماشین موزنی مقدار کوتاه کردن مو را تعیین می کند؟ تیز بودن لبه های تیغ ماشین اصلاح دستی کوتاهی مورد نظر فاصله دندانه تیغ ها 35.از ماشین دستی صفر برای چه کاری استفاده می شود؟ خط اندازی موهای صورت موهای پشت گردن پشت لب 36.برای براشینگ موهای نرم و نازک از چه موادی استفاده می شود؟ از ژل اسپری استفاده می شود از نرم کننده داخل موها استفاده می کنیم مواد صاف دائم استفاده می شود از ژل مایع استفاده می شود 37.جنس بدنه برس گرد از چیست؟ پلاستیکی چوبی سیمی لاکی 38.سشوار کشیدن موها برای حجیم شدن با زاویه چند درجه است؟ ۱۱۰ درجه جهت رویش ۴۵ درجه ۱۸۰ درجه 39.چرا نباید برای براشینگ موهای بلند از برس گرد کوچک استفاده کرد؟ برای جلوگیری از پیچیده شدن و گره خوردن موها جهت جلوگیری از رشد بی رویه موهای بلند برای پیشگیری از ابتلا به موخوره مو علت خاصی ندارد امتیاز دهید دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * لطفا یک پاسخ را با ارقام وارد کنید:دو × 2 =