آزمون درجه فید ۱ پارت 10 نام نام نام خانوادگی 1.ویتامین مخصوص موهای خشک در چه مواردی مصرفی میشود؟ برای از بین بردن چربی بیش از حد مو برای موهای بیش از حد چرب و دارای موخوره برای تغذیه و بهداشت موهای خشک و رنگ شده گزینه ۱ و ۲ صحیح است 2.مواد تشکیل دهنده ویتامین مخصوص موهای خشک کدامند؟ لانولین ، لیسیتین ، ویتامین D لیسیتین ، لانولین ،کلسترین و ویتامین DوA آهن ، ویتامین A وD لانولین و منگنز ، آهن 3.چه زمانی ویتامین های مخصوص موهای خشک و چرب را مخلوط میکنیم؟ زمانیکه سر سوزش و خارش داشته باشد زمانیکه مو خیلی خشک و شکننده باشد زمانیکه مو موخوره داشته باشد زمانیکه مو ریزش داشته باشد 4-مصرف ویتامینه برای خانمها و آقایان چگونه است؟ مصرف یک تیوپ برای خانمها و یک تیوپ برای آقایان مصرف یک تیوپ برای خانمها و دو تیوپ برای آقایان مصرف یک تیوپ ویتامینه برای آقایان و نصف تیوپ خانمها مصرف یک تیوپ ویتامینه برای دو بار مصرف خانمها و چهار بار مصرف آقایان کافی است 5.چه مدت بعد از کار با مواد شیمیایی میتوان موها را ویتامینه کرد؟ ۴۸ روز بعد ۳۰ روز بعد ۴۸ ساعت بعد ۲ ماه بعد 6.هنگام ویتامینه مو پوست را چند دقیقه ماساژ میدهیم؟ ۲ تا ۳ دقیقه ۱۵ دقیقه ۵ تا ۷ دقیقه ۳ تا ۵ دقیقه 7.آتشهای طبقه A چگونه خاموش می شوند؟ با آب با قطع جریان برق با قطع جریان گاز با کف و پتوهای نسوز 8.مصرف الکل چند درصد، کارایی دارد؟ ۷۰٪ ۲۰٪ ۱۰۰٪ ۹۰٪ 9.سیستم تهویه مناسب برای سالن آرایش کدام میباشد؟ سیستم تهویه که ۱۰٪ هوا را جابه جا نماید سیستم تهویه که ۲۰٪ هوا را جابه جا نماید سیستم تهویه که ۱۵٪ هوا را جابه جا نماید سیستم تهویه که ۲۵٪ هوا را جابه جا نماید 10.محیط سالن آرایش باید چگونه باشد؟ سالن با آداب و رسوم جامعه همخوانی داشته باشد سالن آرایش فقط باید تمیز باشد سالن آرایش فقط چیدمان درست داشته باشد سالن آرایش فقط دارای پوسترهای زیبا باشد 11.تبادل اطلاعات بین اشخاص که کلیه اندامهای حسی در آن دخالت دارند..... ارتباط میباشد اخلاق است بافت است فیزیولوژی است 12.اگر پیام از طرف مقابل درک نشود رابطه را....... صمیمی میکند مختل میکند سرد میکند متوقف میکند 13.برای ایجاد رابطه سالم با مشتری....... ارتباط شخصی برقرار کنید از تهدید و کنایه بپرهیزید وسایل را استریل کنید از ماسک استفاده کنید 14.کدام گزینه را مدیر سالن باید در راس برنامه های خود قرار دهد؟ سلامت کارکنان شهرت موفقیت شهرت 15.مدل لایه لایه پشت گردنهای لاغر چگونه کوتاه می شود؟ سه گوش چهار گوش یا صاف اريب هفت یا سه گوش 16.ساختمان اصلی مو از چه موادی تشکیل شده است؟ کراتین مدولا کورتکس وتیکول 17.تار مو از چند قسمت تشکیل شده است؟ ریشه و ساقه پیاز مو و کوتیکل ساقه و حفره کورتکس و ریشه 18.ماده شاخی ساقه مو چه نام دارد؟ کراتین مدولا اکسیژن کوتیکول 19.ساقه مو چیست؟ قسمتی از مو که از داخل پوست رشد کرده است در فرورفتگی های پوست قرار دارد همان روت است اکسیژن داخل مو میباشد 20.حالتی که لایههای مو در کار کوپ نسبت به سر نگه داشته میشود، چه نام دارد؟ تقسیم بندی زاویه خط اریب خط عمود 21.در کوتاهی چه وقت از شامپو استفاده میشود؟ برای بهتر دیده شدن کوپ ، بعد از کوتاهی از شامپو استفاده میشود در هنگام کوتاه کردن مو از شامپو استفاده میشود قبل از کوتاهی و برای بهتر کوپ کردن از شامپو استفاده میشود در هنگام کوتاهی از شامپو استفاده استفاده نمیشود 22.زمان کوپ کردن ، موها باید چگونه باشد؟ خشک و نشسته تمیز و نمدار تمیز و خشک خیس و تمیز 23.برای کوتاهی مدل عروسکی موها به چند قسمت تقسیم میشود؟ ۴ قسمت ۷ قسمت ۵ قسمت ۹ قسمت 24.بعد از اتمام کوپ برای چه مدلهایی پیتاژ لازم است؟ مدلهای فانتزی موهای تکه ای موهای کم حجم موهای پرپشت 25.اگر بخواهیم موها را با قیچی معمولی نوک دار کنیم ، چگونه عمل میکنیم؟ برای پشت سر پا گوش ها یا قسمت های پشت گوش قیچی را از ۳ الی ۴ سانتیمتری روی موها و سر یا خراش میدهیم گزینه الف و ج صحیح است 26.در برش عرضی موها بر حسب نژاد افراد چگونه است؟ گرد ، صاف ، مواج نژاد اروپایی صاف ، نژاد آسیایی بیضی ، نژاد آفریقایی گرد است نژاد اروپایی گرد ، نژاد آسیایی صاف ، نژاد آفریقایی گرد است نژاد اروپایی سفید بیضی ، نژاد آسیایی زرد گرد ، نژاد آفریقایی سیاه صاف است 27.تنوع در آراستن مو به چه چیز بستگی دارد؟ گردن و جنس مو به مدل انتخابی فرم ابرو ، صورت و بینی قد و شکل آن 28.چه نوع کوپی برای موهای مجعد مناسب است؟ صاف و یکدست شلوغ کوتاه بلند 29.در کوتاهی مو تقسیم بندی مو را باید از کدام قسمت شروع کرد و در کدام قسمت به پایان رساند؟ از شقیقه ها شروع و در پشت گردن به پایان رسانید از نقطه طبیعی شروع و بر روی فرق سر به پایان رسانید از چتری شروع و در پس سر به پایان رسانید از فرق سر شروع و در نقطه طبیعی به پایان رسانید 30.یک هشتم دایره چه زاویه ای را تشکیل میدهد؟ ۹۰ درجه ۱۸۰ درجه ۱۳۵ درجه ۴۵ درجه 31.برای پیتاژ با قیچی معمولی با روش پیچ دادن موها چگونه عمل میکنیم؟ یک لایه از مو را جدا کرده و سپس با قیچی خالی میکنیم موها را با قیچی معمولی پیتاژ نمیکنیم مثل کار با تیغ انجام میشود مو را یک دور کامل به دور خود میپیچیم و از ریشه به طرف نوک مو کار را شروع میکنیم 32.پیتاژ به روش قلم زنی ، زاویه تیغ و دست با دسته مو چگونه است؟ اریب مایل 33.کوپ مناسب برای افرادی که موهای نرم دارند، چگونه است؟ کوتاه کردن با لایه های درشت انتخاب شود کوتاه کردن با لایه های ظریف و نازک انجام میشود اول نرم کننده به موها می زنیم و سپس کوپ میشود موها را خیلی کوتاه میکنیم 34.کوپ موهای معمولی چگونه است؟ خیلی کوتاه دلخواه مشتری خیلی بلند موی متوسط 35.کوتاه کردن با ماشین موزنی چگونه میباشد؟ خلاف جهت رشد مستقیم مو جهت خواب موها سمت چپ رشد مو جهت رشد مستقیم مو 36.برای گوش های بزرگ ، چه مدل مویی مناسب است؟ روی گوش کاملا موها نوک تیز شود روی گوش کاملا خالی باشد روی گوش را کاملا پیتاژ میکنیم عرض و وزن مو روی گوش بیشتر باشد 37.کدام پوست به علت خشکی بیش از حد موها کدر و خشن میباشند؟ پوست چرب پوست خشک پوست معمولی پوست شوره دار 38.پیاز مو در کدام قسمت قرار گرفته است؟ همان ریشه مو پیاز مو میباشد در قسمت الاستين در قسمت فرورفتگی پوست در داخل حفره (ریشه مو) قرار دارد. 39.در تکنیک حالت دهی اندازه پیتاژ به چه عاملی بستگی دارد؟ طول مو ضخامت مو عرض مو حجم مو 40.برای براشینگ موهای حساس دمای سشوار باید چگونه باشد؟ از دمای متوسط استفاده شود از دمای بالای سشوار استفاده شود از درجه خیلی پایین استفاده شود دمای گرم و سرد سشوار استفاده شود امتیاز دهید دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * لطفا یک پاسخ را با ارقام وارد کنید:یازده + یک =