آزمون درجه فید ۱ پارت 1 نام نام نام خانوادگی 1.محتویات جعبه کمکهای اولیه چیست؟ پودر اصلاح ، موچین ، قیچی ، دماسنج نخ اصلاح ، پنبه ، کیسه یکبار مصرف کاسه رنگ ، شانه رنگ ، دماسنج ، یخ فعال شونده دماسنج ، کیسه یکبار مصرف ، یخ فعال شونده 2.آتشهای طبقه C را چگونه خاموش می کنیم؟ قطع جریان گاز و کف قطع جریان برق ، آب قطع جریان برق و ماسه پتوهای نسوز و آب 3.چه عاملی سبب حفظ سلامتی و جلوگیری از انتقال ویروس به سایر افراد می شود؟ تمیز کردن وسایل و محیط کار باعث می شود حفظ بهداشت محیط کار باعث می شود آشنایی با روش های ضدعفونی کردن وسایل و تجهیزات محیط کار شستشوی روزانه محیط کار باعث می شود 4.هنگام مشاوره با مشتری، نام مشتری را چگونه به زبان می آوریم؟ با صدای بلند و لحن خشن صدایش می کنیم. صدای آرام و لحن خشن صدایش می کنیم. با احترام زیاد و صمیمی صدایش می کنیم مشتری را به حال خودش رها می کنیم. 5.بهداشت محیط باید در چه حدی مد نظر باشد؟ بالاترین حد استاندارد مد نظر است . در حد معمولی کافی است. فقط ظاهر آرایشگر تمیز باشد کافی است. در آرایشگاه بهداشت مد نظر نیست. 6.برای جلوگیری از درگیری با مراجعه کننده چه باید کرد؟ از قبل تغییرات را به او اطلاع دهیم با او به آرامی صحبت کرده و بیرونش می کنیم با او با صدای بلند صحبت کرده نگذاریم درگیری شود فقط به این جور مشتری ها وقت قبلی نمی دهیم 7.منافذ درشت، ضخیم، براق و روغنی مشخصات کدام پوست است؟ چرب نرمال خشک مرطوب 8.لایه های اپیدرم (بشره) را نام ببرید؟ قسمت شاخی لایه بیرونی سلولهای مرده قسمت شفاف دانه دار و خاردار لایه سلولهای نیمه زنده قسمت مولد یا زنده لایه سلول های زنده همه گزینه ها صحیح می باشد 9.انواع قیچی کدامند؟ مغناطیسی ، یکبار مصرف ، قیچی ۵ لبه کائوچوئی ، تیغ پیتاژ چوبی ، پلاستیکی ، فلزی کائوچوئی ، مغناطیسی ، فلزی ، الکتریکی 10-قیچی دندانه دار شماره ۳۲........ دندانه های این قیچی به اندازه یک سی و دوم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک هفتم و دوم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک پنجم اینچ از هم فاصله دارند دندانه های این قیچی به اندازه یک شانزدهم اینچ از هم فاصله دارند 11.استفاده از دیفیوزر برای چه موهایی مناسب است؟ فر و حالت دار لخت و بلند چرب و کوتاه تمیز و کوتاه 12.تکنیک حالت دهی به زیر بهتر است به چه قسمت هایی از مو پیتاژ شود؟ وسط مو نوک موها ریشه و نوک موها ساقه و ریشه موها فقط نوک موها 13.تقسیم بندی مدل صاف چگونه است؟ چهار قسمت و به صورت اریب چهار قسمت و به صورت افقی چهار قسمت و به صورت شعاعی یک قسمت و به صورت افقی 14.به کدام یک از موارد زیر کلوش با شیب تند گفته می شود؟ مدل یک مرحله ، مدل زاویه دار مدل دو مرحله ، سه مرحله ای مدل بیسیک ، مدل تکهای مدل بیسیک ، مدل یک مرحله 15.منظور از خط راهنمای ثابت در کوتاهی چیست؟ خطا راهنمای ثابت همان خط زاویه ۴۵ درجه است خط راهنمای مدل ۱۳۵ درجه و ۹۰ درجه است خط راهنمای مدل کرنلی است موها به طرف آن خط کشیده می شوند 16.پس از پایان هر کوپ ، کنترل دور موها با چه زاویه ای انجام می شود؟ زاویه صفر درجه زاویه ۹۰ درجه هر کوپ با زاویه مشخص زاویه ۱۸۰ درجه 17.در مدل لایه لایه پشت گردنهای لاغر چگونه کوتاه می شود؟ سه گوش لاغر چهارگوش یا صاف اریب لاغر هفت 18.به چه علت برای انجام کوپ ، شناخت نقاط مختلف سر و صورت و گردن، ضروری است؟ برای تشخیص صحیح فرم انتخابی برای تعیین محل صحيح خط راهنما برای انجام صحیح تقسیم بندی مو برای ایجاد هماهنگی بین مو و سر و صورت و گردن 19.هدف از نازک کردن مو چیست؟ از بین بردن حجم اضافی مو بدون کوتاه کردن از بین بردن حجم اضافی مو و کوتاه کردن قد مو همان کوتاه کردن است به کوتاه کردن چتری می گویند 20.برای پرپشت جلوه دادن موها چه باید کرد؟ موها را پیتاژ می کنیم موها را کرنلی کوتاه می کنیم موها را کوپ تخم مرغی کوتاه می کنیم موها را دکلره می کنیم 21.کدام مورد از موارد زیر تکنیک کم حجم کردن مو می باشد؟ برش به چپ کوتاهی با زاویه صفر برش مستقیم مو زیگزاگ کردن 22.پیتاژ کردن به صورت (موها را به صورت عمود در دست گرفته به حالت اریب حدود سه سانت از انتهای مو را به صوت زیگزاگ کوتاه میکنیم) بیشتر برای کدام قسمت از سر انجام می شود؟ جلوی چتری و چتری در بالای سر ، تاج سر یا گوشها و قسمت پشت سر ، تاج سر تمام سرو و پشت سر تا سره آزاد جلوی چتری و چتری در بالای سر ، با گوش ها و قسمت پشت سر 23.چرا در کوتاهی زاویه صفر درجه نباید موها را از نزدیک پوست سر کم حجم کرد؟ چون خط قیچی روی مو مشخص می شود حالت کوتاهی تغییر می کند در زاویه صفر درجه موها را کم حجم نمی کنیم در زاویه صفر درجه موها را کم حجم نمی کنیم 24.تیغه های ماشین موزنی چگونه می باشند؟ ثابت میباشند یکی از تیغه ها ثابت و دیگری متحرک می باشد هر دو تیغه متحرک می باشند تيغه أن متحرک و یک تیغه آن ثابت می باشد 25.هر ماشین موزنی دارای چه اجزایی میباشد؟ شانه و تیغه برش ، دکمه ثابت کننده ، شانه مخصوص تقسیم بندی مو اهرم تنظیم ، دکمه ثابت کننده ، تیغ پیتاژ ، کلید روشن و خاموش کلید روشن و خاموش ، برس گرد حالت دهنده شانه و تیغه برش ، اهرم تنظیم ، دکمه ثابت کننده ، کلید روشن و خاموش 26.زمانی که خواسته باشید موها را با ماشین موزنی یک دست و به اندازه دلخواه کوتاه کنید، چه می کنید؟ از شانه های مخصوص ماشین موزنی استفاده می کنیم تیغه ثابت استفاده می کنیم از ماشین دستی استفاده می کنیم از شانه دو دندانه استفاده می کنیم 27.برای انجام دادن کارهای خطی در کوتاهی، ماشین موزنی را چگونه در دست می گیریم؟ از قسمت بدنه مثل قلم آن را روی پوست می چرخانیم از انتهای ماشین آن را در دست می گیریم با چرخش مچ دست نوک تیغه ها را به سمت پوست بچرخانید گزینه ۲ و ۳ 28.از تیغه 3.5 میلی متری برای چه کاری در کوتاهی استفاده می شود؟ برای مدل هایی که حالت شطرنجی دارند برای این که قسمت پهنتری از مو را کوتاه کنیم برای کم حجم کردن مو برای مدل های زیگزاگی 29.خشک کردن و حالت دادن موهای کوتاه به چه طریقی است؟ خشک کردن موهای کوتاه با برس های بزرگ و اسپری فیکساتور انجام می شود خشک کردن و فرم دادن موهای کوتاه با دستگاه پلاک انجام می شود فرم و حالت دادن موهای کوتاه از طریق بابلیس است برای خشک کردن و حالت دادن موهای کوتاه از سشوار و شانه استفاده می کنیم 30.براشینگ چیست؟ براشینگ خشک کردن و حالت دادن موها به وسیله سشوار و برس براشینگ یعنی سایه روشن انداختن روی موهای خیس خشک کردن موها از طریق موس و ژل و تافت حالت الکتریسیته دار شدن موها را براشینگ می گویند 31.جنس بدنه برس گرد از چیست؟ پلاستیکی چوبی لاکی سیمی 32.برای براشینگ موهای حساس دمای سشوار باید چگونه باشد؟ از دمای متوسط استفاده شود از دمای بالای سشوار استفاده شود از دمای گرم و سرد سشوار استفاده شود از درجه خیلی پایین استفاده شود 33.وزمانی که بخواهیم موهای لخت را به حالت حلقه حلقه براشینگ کنیم از چه برسی استفاده می شود؟ برس گرد کوچک برس گرد پلاستیکی برس بچه ها برس فلزی 34.رعایت نکردن حجم مو متناسب با برس گرد و حرارت نا مناسب سشوار هنگام سشوار کشیدن مو ...... می شود؟ حالت دار فرفری الکتریسیته دار لخت 35.مایع cmc دارای چه موادی است که استحکام مو را حفظ می کند؟ عناصر کاتیونیک آمونیاک فراوان عناصر رطوبت را کا مواد خشک کننده 36.ویژگی ویتامینه ها چیست؟ فرم دهندگی و افزایش مقاومت مو در برابر عوامل خارجی فرم دهندگی و براق شدن برای شینیون براق شدن و حالت دادن برای فر دادن مو فرم دهندگی و خوشرنگ شدن برای میزامپلی مو 37.زمان ویتامینه کردن، از چه دستگاهی می توان استفاده کرد؟ از هیچ دستگاهی نمیتوان استفاده کرد دستگاه لیزر از دستگاه بخار از مو پیچ 38.چگونه محافظت کننده ها از آسیب دیدن جلوگیری می کنند؟ با ایجاد لعابی تازک در سطح و محافظت در برابر عوامل خارجی با ایجاد لعابی نازک در لایه میدولا و محافظت در برابر عوامل خارجی با ایجاد لعابی نازک در سطح پوست و محافظت از نور و گرما با ایجاد لعابی نازک در ریشه مو و محافظت در برابر عوامل داخلی 39.چه عواملی باعث ضعیف شدن مو می شود؟ مواد شیمیایی ، مطالعه زیاد ، کم خونی مواد ویتامینه و کرم مو مواد تقویتی و شامپوی تقویتی شامپوهای تقویتی و سرم مو 40.پس از مصرف ویتامینه چه کار باید کرد؟ پس از ۲۰ دقیقه در زیر حرارت مرطوب نگه داشته و موها را بشویید و لوسیون مناسب بزنید موها را با شامپو شسته و براشینگ می کنیم حتیاج به شستن ندارد پس از ۲۰ دقیقه با شامپو موها را باید شست 5/5 - (1 امتیاز) دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * لطفا یک پاسخ را با ارقام وارد کنید:18 + 18 =